Romana English


InfoLine
Cluj-Napoca:
+40 760 692 369

Sibiu:
+40 269 231 696

Rm. Vâlcea
+40 760 692 369Broşura servicii

Conţine prezentarea serviciilor de contabilitate, consultanţă contabilă, evaluări, audit financiar şi bugetar, expertize contabile oferite de compania noastră in Cluj-Napoca si Sibiu.

Financiar Srl - Brosura servicii contabilitate in Cluj si Sibiu

Curs valutar

EUR Euro4.7081  RON

USA UDS4.1377  RON

Detalii

Caută în dicţionar

Caută

Compania

Cine suntem

S.C. Financiar S.R.L. este o societate de contabilitate, expertiză contabilă şi servicii adiacente din domeniul financiar-contabil, fiind membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România din anul 2007, anul înfiinţării societăţii.

Firma Financiar şi-a început activitatea pe piaţa sibiană, iar din 2008 compania s-a extins şi în judeţele Cluj şi Vâlcea, în prezent compania noastră având peste 150 de clienţi fideli ce activează în diverse domenii de activitate precum producţie, servicii, distribuţie, transport, comerţ, instituţii publice ş.a.

Ce înseamnă externalizarea serviciilor

În prezent, pentru domeniul financiar-contabil, tendinţa generală este spre externalizarea serviciilor (outsourcing). Aceasta înseamnă că activităţile care în mod tradiţional erau realizate în interiorul companiei dumneavoastră (de către un departament de contabilitate sau de către o persoană) sunt externalizate, preluate deci de o firmă de contabilitate.

Externalizarea serviciilor nu este un simplu trend, ci o necesitate cauzată atât de nevoile tot mai crescânde ale companiilor pentru analize complexe ale activităţii lor, analize ce se finalizează în indicatori economici ce vor direcţiona viitoarele decizii de management, dar şi de dinamicitatea schimbărilor din domeniul legislaţiei financiar-contabile, o necunoaştere completă a acesteia putând avea consecinţe grave asupra stabilităţii companiei dumneavoastră.

Ce oferim

Venim în sprijinul tuturor celor care au înţeles necesitatea externalizării activităţilor financiar-contabile, oferind o gamă variată de servicii profesionale de contabilitate primară şi de gestiune, contabilitate financiară, consultanţă contabilă, evaluări bunuri mobile şi imobile, audit financiar şi bugetar, expertize contabile, asistenţă control fiscal, gestionare personal şi cărţi de muncă.

Prin contractul pe care-l semnaţi cu noi, firma Financiar îşi asumă responsabilitatea profesională asupra tuturor evidenţelor şi înregistrărilor contabile, responsabilitatea cu privire la termenele de predare a declaraţiilor şi a altor angajamente către instituţiile statului, respectând permanent confidenţialitatea asupra tuturor lucrărilor efectuate şi a informaţiilor referitoare la compania dumneavoastră, atât în perioada în care sunteţi clientul nostru, cât şi după aceea.

Clienţii noştri sunt societăţi comerciale din Sibiu, Cluj, Rm. Vâlcea, Bucureşti, iar ceea ce ne caracterizează în relaţiile cu aceştia este stabilitatea şi siguranţa în ceea ce priveşte activitatea financiar-contabilă a acestora.